www.fretex.no

Jobb- og møtefrukt

jobbfrukt kurv

Fretex tilbyr jobbfrukt i Kirkenes

Jobbfrukt.no er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom Bama og en landsdekkende gruppe bedrifter som tilrettelegger arbeid for mennesker med ulike yrkeshemninger. Fretex er en av disse samarbeidspartene. Alle vekstbedriftene som er med i jobbfrukt.no, er sertifisert og lært opp på alle nødvendige områder bl.a. har de alle godkjenninger fra Mattilsynet når det gjelder hygiene, pakking og distribuering.

Tenk sunt og tilby frukt til de ansatte, og/eller ha en korg med frisk frukt i resepsjonen.  Tilgang til frisk frukt bedrer trivselen og øker ytelsesevnen.  Kun 1 av 10 får i seg nok frukt og grønt hvis de ligner resten av befolkningen.

Vi vet at frukt og grønt i kostholdet har stor betydning for den allmenne helsetilstanden – for vekt, trivsel og opplagthet, men også for å redusere faren for alvorlige lidelser, så som kreft og hjerte- og karsykdommer.

Vi kan også levere eksklusive fruktkurver til spesielle anledninger, for eksempel som gave eller til jul.  Disse tilpasses kundens ønsker.

Vi tilbyr nå oppskjært frukt til møte.
Prisen for oppskjært frukt er kr. 29,- pr.person

 

 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?