www.fretex.no Fretex logo print

Jobbkonsulent: Jeg har verdens mest meningsfulle jobb!

oivindhaug 20200318 fretex-00144
Hanne Skaug er jobbkonsulent i Fretex Jobb og Oppfølging og forteller om jobben sin. Hun kan være med å finne gode kandidater til virksomheter som skal ansette.

- Jeg møter mennesker som har opplevd at livet ikke alltid går på skinner. Flere av disse har ufrivillig havnet utenfor arbeidslivet, med hver sin unike historie. Det å kunne bidra til at de gjenoppdager egne styrker og ressurser, og at de fokuserer på sine sterke sider og sine gode kvaliteter er givende og motiverende for meg. Jeg deler min kunnskap med jobbsøkerne som dermed får ny innsikt og verktøy de kan bruke i jobbsøkerprosessen. Som jobbkonsulent vet jeg en del om hva arbeidsgiverne ønsker og det at jeg blir godt kjent med jobbsøkerne kan bidra til at det blir en god match. Når jobbsøkerne lykkes kjenner jeg at denne jobben er verdens mest meningsfulle, forteller Hanne.

Hanne Skaug er en av i overkant av 300 jobbkonsulenter i Fretex Jobb og Oppfølging som bistår mennesker som skal tilbake til eller er på vei ut i arbeidslivet for første gang.

Fretex Jobb og Oppfølging AS er etablert i de fleste av landets fylker med i alt 32 avdelinger. På oppdrag fra NAV tar Fretex imot jobbsøkere og bistår dem på veien inn i arbeidslivet. I fjor nådde 1365 jobbsøkere målet sitt: De fikk jobb! Og 210 startet med utdanning rettet mot en fremtidig jobb de er motivert for. For alle disse 1575 menneskene tok livet en positiv vending. De gikk fra å være uten jobb til å bli en del av arbeidsstyrken.

- Når jobbsøkere kommer ut i arbeidslivet er vi i Fretex opptatt av at det skal være god match mellom det jobbsøkerne kan og ønsker, og det arbeidsgiverne trenger. Det er god match som gjør at vi lykkes med jobben vår. Flere som har ansatt via Fretex har fortalt at denne løsningen reduserer deres risiko ved rekruttering. Det vet jo at jobbsøkerne har vært gjennom en god prosess sammen med jobbkonsulentene i Fretex, forteller Dag Atle Meinich-Bache som er daglig leder i Fretex Jobb og Oppfølging AS.

Vil du vite mer om disse tjenestene, så ta kontakt med oss.

Hanne Skaug er jobbkonsulent i Fretex Jobb og Oppfølging
Annonsekampanje for Fretex Jobb og Oppfølging

 

 

Fant du det du lette etter?