www.fretex.no Fretex logo print

Gratis webinar for deg som er på jakt etter jobb

Navnit og Jacob
Tirsdag 16. februar kl. 11.00 til 14.00 er du velkommen til å bli med på vår digitale karrieredag

Vi i Fretex, Catalysts og Frelsesarmeen vil dele tips og triks med deg.

Temaene i webinaret er:

  • Hvordan klare å se egne ressurser og bruke de til din fordel
  • Hvordan takle de barrierene som er på arbeidsmarkedet
  • Hva vil en god søknad inneholde
  • Hva ser arbeidsgiver etter når de vurderer søknader og intervjuer kandidater

Bli med!

Du trenger ikke å registrere deg, bare bli med her!

Tirsdag 16. februar kl. 11.00 til 14.00

Her finner du arrangementet på facebook.

Disse møter du på karrieredagen

Programledere fra Catalysts

Programledere fra Catalysts

Programledere fra Catalysts snakker om viktigheten av å kjenne sine egne ressurser i en tid der arbeidssøkerprosessen er ekstra krevende.

Jacob Gammon Svendsen jobber i Catalysts som programleder. Han er særlig interessert i bruk av positiv psykologi i mentoring, og hvordan lovende forskning fra dette feltet kan læres av og brukes i praktiske situasjoner for å forbedre positive utfall for ungdom.

Navnit er programleder og kommunikasjonsleder i Catalysts, hun har bakgrunn i utviklingspsykologi  og har nå spesiell fokus på mangfold som en ressurs og hvordan en selv kan være med å identifisere og utvikle sine styrker.

Alexander Eriksen

Alexander Eriksen

Alexander har jobbet med arbeid og inkludering siden 2016 både som jobbkonsulent og teamleder og har startet, driftet og koordinert en rekke arbeids- og inkluderingsprosjekter for Fretex de seneste årene. Han har tidligere jobbet med flere typer service og sikkerhetsarbeid i både offentlig og privat sektor og er født og oppvokst på østkanten i Oslo. Alexander er utdannet statsviter fra Universitet i Oslo.

Grete Vabø

Grete Vabø

Grete har brukt store deler av karrieren sin på å bidra til at mennesker finner drømmejobben. Hun har i løpet av sitt virke hos Fretex jobbet tett med arbeidsgivere og arbeidssøkere for å finne gode matcher for begge parter. I dag er Grete leder for to av Fretex sine tiltak i Oslo og Bergen, og har vært del av svært mange rekrutteringsprosesser i selskapet. Hun vil derfor bidra med sin kunnskap fra arbeidsgiverperspektivet.

Kristine Wold Andersen

Kristine Wold Andersen

Kristine har jobbet med inkludering i arbeidslivet siden 2013, både for personer med funksjonsnedsettelse og for nyankomne flyktninger. I Fretex har Kristine jobbet siden 2019, hun jobber i dag med karriereveiledning, kursing og metodeutvikling, og drifter flere prosjekter som skal bidra med å hjelpe jobbsøkere ut i arbeid. Kristine er utdannet innen folkehelse fra Universitetet i Stavanger og Bergen.

 

 

Fant du det du lette etter?