www.fretex.no

Om oss

12677548_978535358909273_1313263963_n
Vi leverer produkter som har levd et liv allerede, og fortjener ett til!

Siden 2005 har en lang rekke kreative og inspirerende mennesker møttes på systuene til Fretex og bidratt til Fretex Redesign.  Designprosessen skjer i et tett samarbeid mellom profesjonelle designere (ansatte eller jobbsøkere) og ufaglærte interesserte.

Vi har tre redesign-avdelinger lokalisert i Oslo, Drammen og Fredrikstad

Redesign-produktene kan du kjøpe i vår nettbutikk.


Noen av nøkkelpersonene i Fretex Redesign:

Katarina Grønmyr - Arbeidsleder og Designer - Drammen

Tidligere prosjektleder, selve igangsetteren og driveren av Fretex Redesign. Liker å skape strukturer som får ting til å skje. Hun er stadig svanger med store planer for redesign prosjektet og føler en utrolig tilfredsstillelse ved å se redesignede produkter masseprodusert, akkurat som om de ikke skulle være lagd av brukte materialer. Katarina er utdannet motedesigner og elsker å lage ting selv, hun liker også umoderne klær og rød lebestift.

Olaug Storlid - Arbeidsleder Oslo

Er arbeidsleder Redesign avdelingen i Oslo. Hun liker både høye hæler og å trene boksing, hun kan det å møte mennesker. Olaug er mer interessert i produktdesign enn mote og har bakgrunn som prosjektleder og designer fra messestands og butikkinnredning, hun har tilført redesign prosjektet struktur.

Marianne Vigneau -Arbeidsleder Oslo

Fyrverkeri av en dame. Får mange ting gjort. Full av ideer og ingenting er umulig.

Gunn - Oslo

Har full oversikt over hva som foregår på Redesignavdelingen i Ole Deviks vei 50. Gunn har en livslang interesse for håndarbeid i bunn, det hender hun tar med seg arbeid hjem, hun har stor innlevelsesevne, liker  god mat og spiller trekkspill/torader ved festlige  anledninger.

Ann Karin Nilsen og Camilla Hansen - Fredrikstad

Ann Karin og Camilla styrer kreativ prosess, produksjon og oppfølging i Fredrikstad.

Tone Graffer - Koordinator

Tone samordner de tre redesignavdelingene i forhold til produkter, bestillinger og produksjon. Tone er ellers markedskoordinator i Fretex Øst-Norge as og har vært tett på redesignprosjektet siden starten, og laget mye redesign på egen hånd. Har stor glede av å se de kreative prosessene som skjer på Redesignavdelingene.

 

 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?