www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobb og oppfølging i Sandnes

Sort hvitt
Velkommen til Jobb og oppfølgingsavdeling i Sandnes

Vårt oppdrag er å bidra til at flest mulig av våre jobbsøkere kommer ut i ordinært arbeid. Når du som jobbsøker kommer til oss vil vi ta utgangspunkt i dine ønsker og ressurser.

Ta gjerne kontakt med oss.

Telefon: 23 68 11 70 Fretex Kundesenter


Vi holder til i Torneroseveien 7 på Lura, 4315 Sandnes.

Buss nr 6 fra Stavanger og Sandnes kjører Gamleveien, og holdeplass heter Lurahammeren. Spasèr fra holdeplass gjennom Eventyrveien ca 5 min.


Jobb & Oppfølgingstiltak via NAV:

 • SE Supported Employment Forsøket Supported Employment ( SE ) omfatter individuell jobbstøtte med mål om ordinær jobb. Videre tilbyr vi støtte, også etter ansettelse

 • AFT Arbeidsforberedende trening skal bidra til at mennesker med særlige utfordringer skal få bistand til å komme inn på arbeidsmarkedet, og at deltakere skal klare nettopp det, å finne sin plass i arbeidslivet. Vi tror alle har iboende ressurser for å nå sine mål. Noen klarer å nå målene på egenhånd og andre trenger i en periode i livet bistand for å nå målet sitt.

 • Jobbmestrende Oppfølging er et tilbud til personer med alvorlige psykiske helseproblemer som ønsker å komme i / tilbake til det ordinære arbeidslivet. Tiltaket innebærer et godt samarbeid med NAV og Spesialhelsetjenesten.

 

Kontaktpersoner

 • Tone Grethe Hagen

  Tone Grethe Hagen

  Teamleder AFT
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Mob: 404 18 619

  tone.grethe.hagen@fretex.no

 • Frode Bøyum

  Frode Bøyum

  Fagleder AFT
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Tlf: 51 95 13 38

  Mob: 406 46 731

  frode.boyum@fretex.no

 

Fant du det du lette etter?