www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobb i Lier

Fretex Sep20 088
Velkommen til Fretex sin avdeling for jobb og oppfølging i Lier!

Fretex Jobb og Oppfølging AS er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift og tilbyr en rekke arbeidstiltak for deg som ønsker å finne din vei ut i arbeidslivet. Vi tilbyr jobbsøkere arbeidstrening, opplæring og tett individuell oppfølging og vi samarbeider med mange bedrifter og virksomheter for å tilby jobbsøker et bredt spekter av eksternt arbeid. Vi bruker god tid på å bli godt kjent med arbeidsmarkedet for å kunne gi god informasjon til deg som jobbsøker om hvilke muligheter som finnes, samt være en god rekrutteringspartner for næringslivet i regionen. Med utgangspunkt i dine ønsker og ressurser vil vi bidra til at du kommer i jobb!

Vi har følgende tilbud:

Oppfølging
Har du behov for omfattende bistand for å skaffe eller beholde jobb? Oppfølgingstiltaket er et tilbud til deg som ønsker støtte til å finne, skaffe og beholde arbeid hvor du opplever trivsel, mestring og arbeidsglede. Hos oss vil du få oppfølging av en av våre jobbkonsulenter og sammen lager vi en plan mot ansettelse i ordinær jobb.  Vi jobber utelukkende basert på dine ønsker, interesser og behov. Oppfølgingen foregår på egen arbeidsplass eller hos en annen ordinær bedrift. Du vil få tildelt en jobbkonsulent som vil fungere som en veileder og samarbeidspartner både for deg og din arbeidsgiver. Våre jobbkonsulenter i Fretex har et stort nettverk i arbeidsmarkedet og har god kunnskap om muligheter i det lokale næringslivet.
Innsøking til tiltaket Oppfølging gjøres i samarbeid med din veileder på NAV.

Vi tilbyr også:

Kurs i mestring av belastninger
Ønsker du å lære om hvordan belastninger påvirker våre tankemønstre og å lære verktøy for å bedre mestre belastende situasjoner i arbeid eller privat? Ifølge arbeidsforskningsinstituttet er en økende andel av sykefraværet i norsk arbeidsliv knyttet til håndtering av stressrelaterte plager og overbelastning. Kurs i belastningsmestring er et anerkjent konsept for å lære metoder for å bedre forstå og balansere belastningene vi som mennesker opplever i hverdagen. Kurset gir deg konkrete verktøy for å mestre belastninger knyttet til jobb og privatliv og passer for alle som ønsker å lære om hvordan belastninger påvirker våre tankemønstre og hvordan man kan mestre belastende situasjoner i arbeid eller privat.

Karriereveiledning for ungdom, voksne og virksomheter
Er du på jakt etter jobb? Har du lyst til å prøve en annen karrierevei? Eller er du bare nysgjerrig på hvilke karrieremuligheter som kunne passet deg? Vi har profesjonelle karriereveiledere som bistår deg med å utforske hvilke interesser du har, reflektere over hvilken livssituasjon du er i, hvilke egenskaper som kjennetegner deg, og hvilke evner og verdier som preger deg. Ved hjelp av grundig kartlegging med anerkjente karriereverktøy vil du både få økt innsikt i hvilke interesser, evner og personlighet som kjennetegner deg, samt konkrete råd om hva som kan være gode utdannings- og/eller yrkesvalg for deg. Målet vårt er at du skal finne en jobb/utdanningsløp som du vil trives i. Mer informasjon finner du her.

Velkommen!


Fretex Kundesenter: 23 68 11 70
Vi holder til i Romikabygget; Kjellstadveien 5, 3401 Lier.

 

Kontaktpersoner

 • Julie Lohmann

  Julie Lohmann

  Teamleder Oppfølging
  Oppfølging

  Mob: 400 74 822

  julie.lohmann@fretex.no

 

Fant du det du lette etter?