www.fretex.no Fretex logo print

Gi jobbsøkere sjansen i din bedrift

Fretex 1026 Bilder webside Kenneth
Fretex er en miljøbedrift, ja, men også Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift. Møt Kenneth Dåsvand som er en av mange jobbkonsulenter i Fretex Jobb og Oppfølging.

På oppdrag fra NAV støtter og veileder våre jobbkonsulenter mennesker tilbake til eller inn i arbeidslivet. Kenneth er jobbkonsulent på kontoret vårt i Sandnes. Her forteller han litt om jobben sin:

Skal du ansette folk?

Jobbkonsulentene våre er ute etter å finne en god match mellom jobbsøkernes kompetanse og det arbeidsgiver trenger. Her kan du lese om hvordan ansettelsesprosessen kan bli enklere og tryggere ved å samarbeide med Fretex. Årlig ansetter omlag 1300 arbeidsgivere folk via Fretex. Her kan du lese om deres erfaringer.

– I utgangspunktet forbandt jeg ikke Fretex med dette, men det som ble presentert for meg var veldig bra. De hadde gjort en grundig jobb med å finne en aktuell kandidat. Den første personen de fant for meg kan bli avdelingsleder, så fornøyd er jeg med ham. Senere har vi hatt flere kandidater på prøve som også vil få fast jobb. Så alt har vært topp! forteller Bjørn Ivar Iversen, varehussjef ved Biltema på Karmøy.

Ta kontakt hvis vi vite mer om tilbudene våre!

 

 

Fant du det du lette etter?