www.fretex.no

En skattekiste med second hand og vintage

blogg-07 second hand oslo
I Fretex-butikkene finner du brukte klær, second hand, vintage, bøker, sportsutstyr, bilder og mye mer!

De unike varene finner du hos Fretex. Når du handler second hand kan du få noe nytt som allerede er testet på mennesker! Noen har hatt glede av klærne før deg, og det er bra for miljøet at både klærne og tingenes levetid forlenges.

Nye varer hver dag!

I Fretexbutikkene fylles det på med nye vintage klær, second hand og brukte varer hver eneste dag. Dermed blir det spennende å besøke Fretex. Du vet aldri hva du finner! Vi håper at du kan ta deg god tid når du besøker oss. Og spør oss gjerne om hjelp. Vi som jobber i butikkene er der for deg!

Du støtter flere gode saker når du handler vintage og second hand hos Fretex

Fretex er en attføringsbedrift som har som mål å bidra til at mennesker får nye muligheter i arbeidslivet. Årlig får over 600 mennesker jobb etter å ha deltatt i attføringsprogram i regi av Fretex. Fretex er en del av Frelsesarmeen. Det som doneres til Fretex går også til Frelsesarmeens utdeling. En del av bruktomsetningen i Fretex går til ulike sosiale tiltak i regi av Frelsesarmeen. Dette utgjør årlig ca 27 millioner kroner. Du gjør også noe bra for miljøet når du velger gjenbruk. Prisene i Fretex kan du lese mer om her.

Visste du at Fretex selger en solid, fleksibel og smart eske...


Våre flytteesker er nyttige til mer enn flytting. De egner seg fint til å lagre ting i.

Fretex flytteeskeEskene har mange avkrysningsmuligheter, slik at du lettere kan holde orden på innholdet. De har også avkrysning for Fretex. Vi håper nemlig at eskene før eller siden finner veien tilbake til oss - og da med innhold som vi kan selge! Eskene selges i alle Fretexbutikkene.

Bilder og inspirasjon

Mange Fretexbutikker har egene sider på Instagram og Facebook. Søk gjerne opp din Fretexbutikk. Vi har også en felles Facebook-side, Fretex Fashion. 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?