www.fretex.no

En skattekiste med second hand og vintage

blogg-07 second hand oslo
I Fretex-butikkene finner du brukte klær, second hand, vintage, bøker, sportsutstyr, bilder og mye mer!

Hos Fretex finner du de unike varene – varer du ikke finner alle andre steder. En annen fordel ved å handle second hand er at du får noe nytt som allerede er testet på mennesker. Noen har nemlig hatt glede av klærne og varene før deg, og det er bra for miljøet at både klærne og tingenes levetid forlenges.

Nye second hand-varer hver dag

I Fretex-butikkene fylles det på med nye vintage klær, second hand og brukte varer hver eneste dag. En skattejakt skal være både spennende og gøy, og det er nettopp det at du aldri vet hva du finner, som gjør at det er verdt å besøke Fretex.

Kanskje du kommer over retro skiklær, vintage smykker eller bildet som passer perfekt på veggen i stuen? De aller beste varene og de sjeldne kuppene finner du kun om du tar deg god tid når du først er på plass i butikken. Skulle du være i tvil eller ha noen spørsmål, er det bare å forhøre deg med oss som jobber i butikkene – vi er der for å hjelpe deg.

Du støtter flere gode saker når du handler vintage og second hand

Fretex er en attføringsbedrift som har som mål å bidra til at mennesker får nye muligheter i arbeidslivet. Årlig er det over 600 mennesker som får jobb etter å ha deltatt i attføringsprogram via Fretex, og det er vi stolte av.

Vi er en del av Frelsesarmeen, og det som doneres til Fretex går også til Frelsesarmeens utdeling. I tillegg går en del av bruktomsetningen i Fretex til ulike sosiale tiltak i regi av Frelsesarmeen. Dette utgjør årlig ca. 27 millioner kroner. Med andre ord gjør du også noe bra for miljøet når du velger gjenbruk.

Hva varene hos Fretex koster, kan du lese om her.

Bilder og inspirasjon

Det ligger Fretex-butikker som selger brukte klær i utallige byer i hele landet, om du så bor i Oslo, Bodø eller enda lenger nord eller sør. Mange av butikkene har egne sider på Instagram og Facebook, så søk gjerne opp din Fretex-butikk for inspirasjon eller for å se nye varer som selges i butikkene. Vi har også en felles Facebook-side, Fretex Fashion.
Det er ikke bare de fysiske butikkene våre som har et godt utvalg av vintage-klær eller brukte varer til salgs, du kan også finne det i Fretex sin egen nettbutikk. De unike varene finner du hos Fretex. Når du handler second hand kan du få noe nytt som allerede er testet på mennesker! Noen har hatt glede av klærne før deg, og det er bra for miljøet at både klærne og tingenes levetid forlenges.

 

 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?