Gå til hovedinnhold Gå til footer

Velkommen til Arbeidsforberedende trening (AFT)

Vi tilbyr veiledning og utviklingsmuligheter som kan gi deg mulighet til å få arbeid.

Jobbkonsulent i Fretex
Vi tilbyr veiledning og utviklingsmuligheter som kan gi deg mulighet til å få arbeid.

AFT er et tilbud om arbeidsrettet opplæring.  Fretex er tiltaksarrangør, og vår jobb er å bidra til å prøve ut din arbeidsevne, og styrke dine muligheter for å få ordinært arbeid. 

Våre verdier baserer seg på å sette mennesket først. Vi er ikke bare opptatt av å bistå til å finne arbeid, vi ønsker å bidra til varige løsninger. Vi ønsker at arbeidsformidlingen Fretex tilbyr gjennom tiltaket skal være starten på en ny karriere som kan vare lenge.  

Vi har fokus på ordinært arbeidsliv, og kommer du til oss vil du få sjansen i det ordinære arbeidslivet. Vi samarbeider tett med mange ulike virksomheter slik at du får møte arbeidsgivere som har lyst til å møte deg og som du er interessert i å møte. Du kan få erfaring med ordinært arbeid i det tempo som passer deg, og med den tilretteleggingen du har behov for.  

Vår kunnskap om arbeidsmarkedet og mulighetene som finnes for arbeid og kvalifisering er det som gjør at vi skaper muligheter for den enkelte. Hos oss skal dine ønsker bli møtt, men du skal også få veiledning om muligheter du kanskje ikke visste om fra før.  

I Fretex mener vi at arbeid er en vei til et verdig liv for et menneske – økonomisk, sosialt og helsemessig 

Velkommen til Fretex Jobb!

Til toppen