Gå til hovedinnhold Gå til footer

Velkommen til varig tilrettelagt arbeid (VTA)

Vi tilbyr veiledning og utviklingsmuligheter som kan gi deg mulighet til å få arbeid.

To som snakker sammen i en kantine
Vi tilbyr veiledning og utviklingsmuligheter som kan gi deg mulighet til å få arbeid.

 Varig tilrettelagt arbeid (VTA) er et arbeidsmarkedstiltak rettet mot deg som mottar uføretrygd, eller i nær fremtid ventes å få det, og som har behov for spesiell og tilrettelagt oppfølging. 

Våre verdier baserer seg på å sette mennesket først. Vi er ikke bare opptatt av å bistå til å finne arbeid, vi ønsker også å bidra til varige løsninger. Vi ønsker at arbeidsformidlingen Fretex tilbyr gjennom tiltaket skal være starten på en ny karriere som kan vare lenge.  

Vi har fokus på ordinært arbeidsliv, og kommer du til oss vil du som hovedregel bli tilbudt arbeidsutprøving hos ordinære arbeidsgivere. Vi samarbeider tett med mange ulike virksomheter for å tilrettelegge for at du skal få erfaring med ordinært arbeid i det tempo som passer deg, og med den tilretteleggingen du har behov for.  

Vår kunnskap om arbeidsmarkedet og mulighetene som finnes for arbeid og kvalifisering er det som gjør at vi skaper muligheter for den enkelte. Hos oss skal dine ønsker bli hørt, men du skal også få veiledning om muligheter du kanskje ikke visste om fra før.  

I Fretex mener vi at arbeid er en vei til et verdig liv for et menneske – økonomisk, sosialt og helsemessig 

 

Velkommen til oss i Fretex Jobb

Til toppen