Gå til hovedinnhold Gå til footer

Du kan ikke se hvem som er ansatt via en arbeidsinkluderingsbedrift

I disse dager lanseres en kampanje for at flere arbeidsgivere skal få øynene opp for verdien av jobbsøkerne som kommer via Fretex eller andre arbeidsinkluderingsbedrifter.

I disse dager lanseres en kampanje for at flere arbeidsgivere skal få øynene opp for verdien av jobbsøkerne som kommer via Fretex eller andre arbeidsinkluderingsbedrifter.

Kampanjen viser mennesker i arbeid, men du ser ikke ansiktene. Det er ikke fordi jobbsøkerne fra Fretex er anonyme, men fordi de kan være hvem som helst. Jobbsøkerne som deltar i Fretex sine jobbprogram kan ha vært ute av arbeidslivet på grunn av at tidligere arbeidsgiver har gått konkurs, på grunn av ulike helseutfordringer eller fordi deres kompetanse har vært mindre etterspurt. Utfordringer kan møte oss alle i livet og jobbsøkerne fra Fretex har vist både mot og innsats i sin jobbsøkerprosess.

 

Hvorfor ansette via en arbeidsinkluderingsbedrift?

I Fretex arbeider over 300 jobbkonsulenter for at arbeidsgivere skal få de rette medarbeiderne. Jobbkonsulentene kjenner jobbsøkernes egenskaper og kompetanse, og målet er en høy match mellom arbeidsgivers behov og jobbsøkers ønske og kompetanse. Dermed kan arbeidsgiver få medarbeidere som er topp motivert og godt egnet for jobben.

Jobbkonsulentene i Fretex har god kompetanse på arbeidslivet og store nettverk. Jo bedre konsulentene kjenner virksomhetenes behov, jo større sjanse er det for å finne de rette medarbeiderne. Fretex jobber på oppdrag fra og i samarbeid med NAV. Formålet til Fretex er at mennesker skal få og beholde arbeid.

 

Det er fortsatt mange som ansetter

Til tross for det spesielle «koronaåret» i 2020 fikk 1260 jobbsøkere fra Fretex arbeid og 213 startet på en utdannelse.

I tillegg til å levere disse tiltakene har Fretex en rekke prosjekter som handler om å gi mennesker nye muligheter i arbeidslivet. Det er også mulig å kjøpe karriereveiledning hvor samtalen er viktig, men hvor også ulike standardiserte verktøy benyttes. Fretex kan også bistå med å sette opp CV, utarbeide jobbsøknad, trene på intervju eller andre aspekter på veien mot jobb eller karrierebytte.

Fretex har 32 avdelinger som tilbyr tjenester innenfor arbeidsinkludering. Ta gjerne kontakt med nærmest avdeling for å høre mer om inkluderingsarbeidet i ditt område. 

 

 

Kontaktpersoner

Inger Hilde Stangborli

E-mail:

Anita Fuglseth

Leder Utvikling og Offentlige anskaffelser, Fretex Jobb og Oppfølging

Tlf:
4793418643
E-mail:

Dag Atle Meinich-Bache

Direktør Arbeidsinkludering

E-mail:
Til toppen