Gå til hovedinnhold Gå til footer

No. 4 med gjenbrukskonsert

Bandet No. 4 holdt julekonsert i en Fretexbutikk og alt de brukte i konserten - instrumenter, klær, lamper, stoler, bord og pynt til scenen – fant de i butikken.

Bandet No. 4 holdt julekonsert i en Fretexbutikk og alt de brukte i konserten - instrumenter, klær, lamper, stoler, bord og pynt til scenen – fant de i butikken.

Gjenklang og gjenbruk

Mange er positive til å både få og gi bort gjenbruksgaver til jul, men det er likevel en del som ikke helt har kommet i gang med å velge gjenbruk.

- For å vise alt det spennende, fine og ikke minst unike som finnes i Fretexbutikkene over hele landet, ble bandet No. 4 utfordret til å holde en annerledes julekonsert, sier Hilde Kjønstad som er kjedeleder i Fretex. 

Under navnet Gjenklang ble det skapt en magisk julekonsert blant gjenbrukt julepynt, gamle kommoder, sittegrupper og kjøkkenredskaper. Alt fra scenen, stolene publikum satt på under konserten, klærne No. 4 hadde på seg og instrumentene de spilte på, kunne kjøpes så snart konserten var over. Å besøke en Fretexbutikk kan oppleves som en reise i tid og en reise i verden.

Brukte instrumenter kan gi en helt unik klang. Men å kjøpe brukt gir også god gjenklang på andre områder: det er bra for miljøet, det er bra for lommeboka og det støtter Frelsesarmeens sosiale arbeid.

 

En gave til kloden å velge gjenbruk

Det er allerede produsert enormt mange varer. Produksjonen krever store ressurser, så når noe er lagd, bør det brukes så lenge som mulig. Når gjenbruk velges, reduserer det etterspørselen etter nye varer. Det er bra for kloden vår. 

Fretex tar imot alt som andre kan få glede av. Det som Fretex mottar, blir solgt og delt ut via Frelsesarmeens sosiale arbeid. 

De involverte i prosjektet, som alle ønsker seg brukt til jul, er:
Byrå: KITCHEN
Produsent: Tarek Selim
Regi og foto: AKA / Thomas FlåttGrade og lydetterarbeid: Nr. 14
Lydteknikk: Sigmund Nilsen
Trykk: 10/10
Band: No.4
Management: Act Entertainment / Simen Herning

Kontaktpersoner

Hilde Kjønstad

E-mail:
Til toppen