Gå til hovedinnhold Gå til footer

Arbeidsgivere ser at dette fungerer!

Vi ser at små og store virksomheter som rekrutterer fra Fretex Jobb vender tilbake. Her har vi samlet de viktigste årsakene til at arbeidsgivere velger oss på nytt.  

Mann som jobber på cafe
Vi ser at små og store virksomheter som rekrutterer fra Fretex Jobb vender tilbake. Her har vi samlet de viktigste årsakene til at arbeidsgivere velger oss på nytt.  

Individuell tilnærming og håndplukket arbeidskraft 

Arbeidsgivere som samarbeider med Fretex Jobb, opplever at de blir sett og hørt. De erfarer at vi bruker tid på å bli ordentlig kjent med bedriften, og på å forstå hva som er bedriftens behov. Dette skaper også en tillit til at vi vet vi kan finne en kandidat som er en god match for akkurat din bedrift.    

Arbeidsgivere ønsker langvarige løsninger  

Rekruttering fra Fretex Jobb skal være langvarige løsninger for både arbeidsgivere og jobbsøkere. Arbeidsgivere forteller at ansettelser gjennom Fretex Jobb er lønnsomme på lang sikt: Ettersom de som rekrutteres er kompetente, passer inn i bedriften og er genuint interessert i jobben, får de en lojal og engasjert medarbeider som står i jobben over lang tid.  

Verdifull innsikt fra 300 jobbkonsulenter og en landsomfattende undersøkelse 

Fretex Jobb kjenner arbeidsmarkedet godt. Arbeidsgivere som samarbeider med oss, opplever å bli møtt med god forståelse og innsikt i hvordan virksomheten og bransjen deres fungerer, og hva den behøver av ressurser. Vi har 300 jobbkonsulenter rundt om i landet som hver uke blir kjent med nye bedrifter, og har derfor god innsikt i hva som er behovet i ulike bransjer og stillinger. Årlig gjennomfører Fretex Jobb også spørreundersøkelsen «Jobbarometeret» for å skaffe verdifull innsikt og informasjon om befolkningen og arbeidsgivere som rekrutterer jobbsøkere. 

Jobbsøkerne velger 

I Fretex Jobb er det jobbsøkerne som velger sine arbeidsgivere. Som arbeidsgiver får du derfor en ansatt som har sett seg ut din bedrift og vet hva du krever av ansatte. Din bedrift sparer med det både penger på annonseutgifter, store søknadsbunker, lange ansettelsesprosesser og tid.  

Til toppen