www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobbkoden

Fretex Jobbkoden er et digitalt tilbud til deg som er jobbsøker. Vi tilbyr webinarer og gruppetilbud for deg som er på jakt etter jobb - helt gratis.
Neste arrangement:

29. juni 2021

Hold deg oppdatert på våre kommende arrangement ved å melde deg på vår mailingliste.

I samarbeid med Rådet for Psykisk Helse og med midler fra Stiftelsen Dam, har vi utviklet et gratis nasjonalt tilbud for alle som er interessert i å lære mer om jobbsøk. Prosjektet har vi kalt for Fretex Jobbkoden fordi vi ser at mange synes det er vanskelig å vite hvor man skal begynne når de søker jobb.

I 2021 og 2022 vil Fretex tilby webinar og digital undervisning både i større og mindre grupper. Store grupper vil være åpne for de aller fleste og ta for seg generelle problemstillinger, tips, triks og bevissthet rundt det å søke jobb eller gjøre seg attraktiv på arbeidsmarkedet. De mindre vil gå mer praktisk til verks og være interaktive for deltakerne i større grad.

Vi ønsker å bidra til en større grad av åpenhet rundt det å være jobbsøker, samt legge til rette for at den enkelte kan mestre sin egen situasjon ved hjelp av klare strategier. Fretex Jobbkoden søker å gi enda flere tilgang til relevant fagstoff, og verktøy til å ta kontroll over eget liv og valg.

 

 

Fant du det du lette etter?