www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobb i Lillehammer

Fretex Sep20 107
Velkommen til Fretex jobb i Lillehammer

Fretex Jobb er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift og tilbyr en rekke arbeidstiltak for deg som ønsker å finne din vei ut i arbeidslivet. Vi tilbyr jobbsøkere arbeidstrening, opplæring og tett individuell oppfølging og vi samarbeider med mange bedrifter og virksomheter for å tilby jobbsøker et bredt spekter av eksternt arbeid. Vi bruker god tid på å bli godt kjent med arbeidsmarkedet for å kunne gi god informasjon til deg som jobbsøker om hvilke muligheter som finnes, samt være en god rekrutteringspartner for næringslivet i regionen. Med utgangspunkt i dine ønsker og ressurser vil vi bidra til at du kommer i jobb!

Vi tilbyr følgende:

Arbeidsforberedende trening
Er du usikker på dine karrierevalg? Eller har du behov for støtte og veiledning i jobbsøkerprosessen? Arbeidsforberedende trening i Fretex tilbyr kartlegging og utprøving av arbeidsevne, samt karriereveiledning og bistand i overgangen mot lønnet arbeid eller studier. Tiltaket passer for deg som trenger å prøve ut din arbeidsevne og styrke dine muligheter for å komme ut i jobb, både med og uten tidligere arbeidserfaring.  I løpet av tiltaksperioden vil du få tett oppfølging av en jobbkonsulent og dere blir enige om hvordan tiden din hos Fretex skal nyttiggjøres best mulig for at du skal nå karrieremålet ditt. Med utgangspunkt i dine ønsker, ditt behov og dine interesser finner vi arbeidsgivere hvor du kan utvikle deg og få en god treningsarena på veien mot jobb. Våre jobbkonsulenter i Fretex har et stort nettverk i arbeidsmarkedet og har god kunnskap om muligheter i det lokale næringslivet. Innsøking til Arbeidsforberedende trening gjøres i samarbeid med din veileder hos NAV.

SFJ - Senter for Jobbmestrende oppfølging
Senter for jobbmestring tilbyr arbeidsrettet kognitiv terapi kombinert med individuell jobbstøtte, hvor du får bistand til å håndtere og mestre dine psykiske helseplager i jobbsammenheng. Du vil få bistand av en av Fretex sine jobbspesialister for hjelp til jobbsøk, karriereveiledning og/eller oppfølging på arbeidsplassen. Ved behov samarbeider Senter for jobbmestring med andre i NAV, samt din fastlege og arbeidsgiver. Våre jobbspesialister i Fretex har et stort nettverk i arbeidsmarkedet og har god kunnskap om muligheter i det lokale næringslivet. Du kan kontakte Senter for jobbmestring direkte for en vurderingssamtale, eller du kan bli henvist gjennom ditt lokale NAV-kontor eller din fastlege.

Vi tilbyr også:

Karriereveiledning for ungdom, voksne og virksomheter
Er du på jakt etter jobb? Har du lyst til å prøve en annen karrierevei? Eller er du bare nysgjerrig på hvilke karrieremuligheter som kunne passet deg? Vi har profesjonelle karriereveiledere som bistår deg med å utforske hvilke interesser du har, reflektere over hvilken livssituasjon du er i, hvilke egenskaper som kjennetegner deg, og hvilke evner og verdier som preger deg. Ved hjelp av grundig kartlegging med anerkjente karriereverktøy vil du både få økt innsikt i hvilke interesser, evner og personlighet som kjennetegner deg, samt konkrete råd om hva som kan være gode utdannings- og/eller yrkesvalg for deg. Målet vårt er at du skal finne en jobb/utdanningsløp som du vil trives i. Mer informasjon finner du her.

Velkommen!


Fretex Kundesenter: 23 68 11 70
Besøksadresse: Elvegata 19, 2609 Lillehammer

 

Kontaktpersoner

 • Oxana Lindbäck

  Oxana Lindbäck

  Teamleder AFT - VTA Oppland
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Mob: 995 92 377

  oxana.lindback@fretex.no

 • Anne Grethe Fremgaard

  Anne Grethe Fremgaard

  Regionleder AFT-VTA
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Mob: 918 53 299

  anne.grethe.fremgaard@fretex.no

 

Fant du det du lette etter?