www.fretex.no Fretex logo print

Godt samarbeid om rekruttering

IMG 5863
Det kan være utfordrende og tidkrevende å finne riktig kompetanse i et arbeidsmarked som er i stadig forandring. Sykkelsentralen i Trondheim har erfart at Fretex er en god samarbeidspartner i rekrutteringsarbeid.

Det å ansette nye medarbeidere kan være en krevende øvelse. På kort tid skal man bli kjent med den som søker, avgjøre om personen både har de rette kvalifikasjonene, og om de vil passe inn i bedriften. I stedet for at bedriften gjennomfører tidkrevende ansettelsesprosesser kan de få dyktige, målrettede medarbeidere via rekruttering fra Fretex.

Butikkleder Halvard Lillevik på Sykkelsentralen forteller at han har hatt god erfaring med å samarbeide med Fretex.

- Samarbeidet med Fretex er fint. Jobbkonsulentene kontakter oss profesjonelt og foreslår svært aktuelle kandidater, så det er tydelig at de er flinke til å se an hvilke kandidater som passer inn på de forskjellige stedene, forteller butikkleder og fortsetter:

  • Ettersom vi har hatt flere innom hos oss på praksis, får vi en fin mulighet til å følge opp, følge utvikling og ikke minst vurdere opp mot fast ansettelse, forteller Halvard på Sykkelsentralen. Hos oss ser vi etter folk som kan selge sykler, er praktiske og som kan prate med folk. Det er ikke alltid disse egenskapene synes så godt ved første møte, men ofte er de der allikevel, når vi får skapt trygghet over tid.

I overkant av våre 300 jobbkonsulenter i Fretex er ute etter å finne en god match mellom jobbsøkernes kompetanse og det arbeidsgiver trenger. Noen ønsker jobbsmaker i forskjellige yrkesretninger for å finne ønsket yrkesretning, mens noen har klare og tydelige ønsker for spesifikke bedrifter og ansettelse. Selve prosessen med jobbsøk kan være spennende, nervepirrende og en tålmodighetsprøve.

- Mitt beste tips til jobbsøkere er dessverre litt smertefullt for mange: Møt opp personlig! De fleste arbeidsgivere liker å få en høflig person innom for å levere CV. Gjør det kort, men gjør det.

 

 

Fant du det du lette etter?