www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobb og Oppfølging er Norges største arbeids og inkluderingsbedrift

oivindhaug Fretex Drammen 200507 1030334
Mange kjenner Fretex som en miljøbedrift, men ikke like mange vet at Fretex også er Norges største arbeidsinkluderingsbedrift. Møt Janne som er en av mange jobbkonsulenter i Fretex Jobb og Oppfølging.

På oppdrag fra NAV bistår våre jobbkonsulenter mennesker tilbake til arbeidslivet eller inn i arbeidslivet for første gang.

Her forteller Janne litt om jobben sin:

Skal du ansette folk?

Janne og alle våre jobbkonsulenter er ute etter å finne en god match mellom jobbsøkernes kompetanse og det arbeidsgiver trenger. Her kan du lese om hvordan ansettelsesprosessen kan bli enklere og tryggere ved å samarbeide med Fretex. Årlig ansetter omlag 1300 arbeidsgivere folk via Fretex. Her kan du lese om deres erfaringer.

– I utgangspunktet forbandt jeg ikke Fretex med dette, men det som ble presentert for meg var veldig bra. De hadde gjort en grundig jobb med å finne en aktuell kandidat. Underveis i prosessen har vi hatt god dialog, de har fulgt godt opp og vi har hatt anledning til å søke om midler og hjelpemidler, hvis det har vært behov for det. Den første personen de fant for meg kan bli avdelingsleder, så fornøyd er jeg med ham. Senere har vi hatt flere kandidater på prøve som også vil få fast jobb. Så alt har vært topp! forteller Bjørn Ivar Iversen, varehussjef ved Biltema på Karmøy.

Ta kontakt hvis vi vite mer om tilbudene våre!

hei@fretex.no 23 68 11 70

 

 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?